Hoe versier je de tipi van je kind?

Een tipi kiezen om de kamer van uw kind op te fleuren of om ze buiten te vermaken, is een slimme zet. Deze kleine tent biedt veiligheid, stabiliteit en is uitgerust met een robuust canvas en zal de kleintjes verrukken. Zonder te vergeten dat de tipi de fantasie, socialisatie, lichamelijke ontwikkeling, autonomie en zelfvertrouwen van het kind stimuleert.

Voor nog meer speelplezier kun je de tent van je kind personaliseren. Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar om het te verfraaien of aantrekkelijker te maken voor de kleine. Hier zijn enkele decoratietips voor de tipi van uw kind.

Een tapijt en een zachte vloermat voor veel comfort
Plaats de tipi in de kinderkamer op een kindervloermat of op een vloerkleed. Met deze accessoires creƫer je een knus nestje voor je kindje. Hij kan er dus mee spelen of slapen.

Kies voor het tapijt een kwaliteit, dik en zacht voor optimaal comfort. Kies een vloermat voor kinderen met een patroon om hun fantasie nog meer te stimuleren. Voor buitengebruik kunt u het zachte tapijt vervangen door kunstgras.

Een dromenvanger voor een goede nachtrust
GeĆÆnstalleerd in een tipi, zal een dromenvanger niet alleen een mooi decoratief accessoire zijn, maar zal het je kleintje ook zoete dromen bezorgen. Het zal dienen om zijn nachtmerries te verdrijven en de tent een Boheemse chique stijl te geven.

Je kunt gemakkelijk een tipi-dromenvanger op de markt vinden. Je kunt ze echter ook zelf maken. Makkelijk op te hangen, vindt makkelijk zijn plek in deze tent. Bovendien kan uw kind het ophangen, verplaatsen en naar eigen goeddunken verwijderen.

Kerstverlichting voor een twinkelende tent
Kinderen houden van heldere plekken, zelfs in hun kleine hut. Om meer licht in hun tipi te creĆ«ren, kun je daar een lantaarn, een bloemenkrans of een klein lampje plaatsen. Eenmaal geĆÆnstalleerd, zie je reacties van verrukking en vreugde op hun gezichten.

Kies bij felle verlichting een gekleurde tipi-slinger. Het geproduceerde licht zal niet intens zijn en zal zijn ogen niet beschadigen. Integendeel, het zal een rustgevende en warme sfeer creƫren in deze kleine tent.

Kussens of hoofdkussens, om rust te bevorderen
Aarzel niet om na de vloermat of het tapijt kussens of knusse kussens in de tipi te leggen. Met deze accessoires voelen je kinderen zich binnen helemaal op hun gemak. Ze kunnen het gebruiken om te slapen of om een ā€‹ā€‹leeshoekje te creĆ«ren.

Omdat het belangrijk is dat je kleintje iets te drinken heeft als hij speelt of een dutje doet in zijn tipi, raden we aan om altijd een flesje water naast zijn kussen te zetten.

Kies voor deze accessoires patronen die overeenkomen met de kleine cabine of het geslacht van het kind. Kies een imitatiebont of gebloemd tipi kussen voor een meisje. Kies voor een jongen een kinderkussen met superheldenmotieven of met zijn favoriete kleuren.

Decoratieve ballen en sterren voor een dynamische sfeer
Om kleur en sfeer toe te voegen aan het huisje van uw kind, installeert u decoratieve ballen. Als je kleintje weet hoe hij met bepaalde voorwerpen moet omgaan, nodig hem dan uit om samen met jou speelse en kleurrijke ballen voor zijn titi te maken. Dus als de decoratie eenmaal op zijn plaats zit, zal ze zich nog comfortabeler voelen in haar ruimte.

Om uw kind naar een rustgevend universum te vervoeren en zijn fantasie de vrije loop te laten, installeert u sterren in zijn tipi. Naast de decoratieve ballen zullen deze sterren een magisch universum creƫren.

Pompoms om kinderen wakker te maken
Pompons zijn erg populair bij kinderen, vooral baby’s. Erg leuk, ze verleiden en amuseren peuters. Deze kleine balletjes maken de kleine boomhut nog schattiger en vrolijker.

Pompons op een tipi kunnen op verschillende manieren worden gelegd. Je kunt Ć©Ć©n, twee of drie grote bollen kiezen en deze aan het raam en aan de bovenkant hangen. Er zijn ook kleine kleurrijke pom poms klaar om rechtstreeks op haar open raam te worden genaaid.

Knuffels om een ā€‹ā€‹warme ruimte te creĆ«ren
Gebruik speelgoed of knuffels om uw kind te vermaken en tegelijkertijd de motorische vaardigheden te verbeteren. Plaats ze in de tipi om je kleintje te vermaken en help ze zich helemaal op hun gemak te voelen in de tipi.

Het installeren van een kinderdekbed in een tipi biedt veel voordelen. Het biedt het kind comfort en veiligheid. Dit speelgoed stimuleert zowel hun creativiteit als hun fantasie. Als klap op de vuurpijl helpt het haar om zich van binnen niet alleen te voelen.

Andere praktische en zeer decoratieve accessoires in een tipi
Naast de hierboven genoemde decoraties zijn er nog andere accessoires die gebruikt kunnen worden.

Versier de tipi van uw kinderen:

Kleurrijke piƱata’s die niet alleen een oppepper geven, maar ook een heel vrolijke sfeer voor het kind.
Linten en strikken, in een meisjeshuisje, ze voegen een “meisjesachtige” toets toe. Het bijzondere van dit soort decoratie is dat je het zelf of met je kind kunt maken.
Ambachten om een ā€‹ā€‹kleurrijke ruimte binnen of buiten de tipi te creĆ«ren.
Een beetje decoratie van buitenaf, voor meer speelplezier
Niet alleen de binnenkant van een tipi kan versierd worden. U kunt de buitenkant van de tent aanpassen, of het nu voor een meisje of een jongen is.

Plaats ter decoratie kleine bloempotten rond de tipi als u deze buiten plaatst. Aarzel niet om bovenaan een kleine wimpel te plaatsen, een versiering die de jongens zeker zal bekoren.

Als je het in de slaapkamer van je kind gebruikt, gebruik dan je fantasie om een ā€‹ā€‹stimulerende buitenkant te creĆ«ren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van papieren of stoffen bloemen rond een tipi van een meisje.

Als je het lef hebt, overweeg dan om de stof van de tipi van je kind te verven voor een gepersonaliseerd en uniek accessoire. Je kunt er ontwerpen in maken die hij leuk vindt en die passen bij de sfeer die in zijn kamer gecreƫerd wordt. Voor een succesvolle personalisatie schrijft u zelfs zijn naam met verf en een sjabloon.

Geef een reactie